Totul este posibil cu Keston

Centralele Keston sunt fabricate în Marea Britanie și beneficiază de tehnologia inovativă TWIN FLUE: admisia aerului și evacuarea gazelor arse se face prin 2 țevi din muPVC, a căror lungime poate să ajungă până la 27 metri.

DURABIL

Produsele Keston sunt fabricate în Marea Britanie la cele mai înalte standarde, proiectate pentru o durabilitate îndelungată. Oferim certificat de garanție în acest sens.

FLEXIBIL

Datorită tehnologiei Twin Flue, centralele Keston pot fi amplasate oriunde, în orice cameră, la o distanță de până la 27 metri, fapt ce confera o flexibilitate excepțională.

SIGUR

Procedurile riguroase de cercetare și dezvoltare, precum și verificările de control al calității fabricării centralelor Keston, asigură faptul că acestea sunt produse cu atenție desăvârșită la detalii, într-un mod profesionist, oferind confort total și liniște sufletească.

Din 1994, Compania AGORA IMPORT EXPORT a început comercializarea și punerea în funcțiune a centralelor cu condensare OMNITECH STAR. La acea dată erau primele centrale cu condensare din Romania. Producătorul și-a extins gama de fabricație sub denumirea de KESTON CELSIUS. În mai 2012, producătorul CELSIUS 2000 SRL își încetează activitatea de producție. În iulie 2013, AGORA readuce centralele Keston în Romania, prin importul direct de la producătorul britanic al noii generații Keston Combi, Keston System și Keston Heat.

CONTACT

Call Now Button
Open chat
Scrie-ne pe whatsapp!